MOBIL :D

ja har funderat på den här mobilen, men jag vet inte helt säkert, den har alla funktioner som ja vill ha, vad tkr ni, snäälllla lämna en komentar, vet att det inte är så snygg men den rä väldigt bra ;p

ONOFF:

Sony Ericsson Vivaz Svart

Livet som du ser det. I högklassig HD-kvalitet med Sony Ericssons telefon Vivaz™. Du är ju på plats. Så varför inte spela in och visa upp det. Volleyboll på stranden eller frisbee i parken. Med kamerans kontinuerliga autofokus kan du fånga alla rörelser med perfekt klarhet. Visa världen vilken stjärna du är. Ladda upp dina mästerverk på YouTube™ eller Picasa™ via Wi-Fi™. Med pekskärmsgränssnittet blir navigeringen verkligen intuitiv – oavsett om du bläddrar i mediemenyn, om du justerar kamerainställningarna eller lyssnar på musik.


Kamera 8,1 megapixel
Display 3,2" TFT Touch
Vikt 97 gram
Passning Upp till 440 tim
Taltid Upp till 13 tim
Band 3G/Quadband
Wap /GPRS Ja/Ja
GPS Ja


ELGIGANTEN: 

Komplett underhållningsmobil med pekskärm, 8 megapixelkamera, HD-video och mycket mer. Svart design.

Njut av intuitiv navigering på pekskärmen (Touch UI). Mobilen är kompatibel med YouTube, Facebook och synkronisering av e-mail - allt med extrem hastighet via 3G eller Wi-Fi.
Kamera - En komplett digitalkamera med 8.1 megapixel, 4x zoom, Autofokus, Bildstabilisator, Ansiktsavkänning, Fotobloggning och Geotagging. Filma i HD, och visa upp dina mästerverk på din TV.
aGPS - Med navigator och platsbaserade tjänster hittar du alltid rätt.
Media Go - Ultimat underhållningshjälpreda. Överför mediefiler mellan telefonen och datorn genom att dra och släppa. Du kan även ansluta dina favorithörlurar via 3,5 mm-uttaget.
WebKit - Webbläsare med full funktionalitet!






ja ska ha den i svart :D va tkr ni? ska käpa eller inte



Kommentarer
Postat av: Axel

Köp den tycker jag=)

2010-03-24 @ 22:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0